logo oglinda magica
logo oglinda magica

Testimoniale

Andreea Ionescu

The Wedding Planner

oglinda magica

Magic Made in Romania

Andreea Ionescu

Nu mai este un secret faptul ca photobooth-ul este una dintre atractiile de necontestat la un eveniment.

Masti, costume, ochelari si peruci trasnite fac deliciul invitatilor.

Mi s-a parut super interesant ca niste tineri romani din Bucuresti, produc chiar ei si comercializeaza OGLINDA MAGICA, un photobotth interactiv.

Colegii nostri de la Oglinda Magica Oradea au fost de acord sa imi raspunda la cateva intrebari.

Buna Ioana, ce este oglinda magica?

Oglinda magica este o oglindo foto, cu adevarat magica, ce va face amintirea clipelor frumoase sa dureze pentru totdeauna.

Cu designul sau unic si elegant, oglinda foto se potriveste celor mai pretioase evenimente. Functioneaza foarte simplu. Te asezi in fata oglinzii, te aranjezi, apesi pe un buton si gata, Oglinda te fotografiaza. Ce vezi in oglinda aceea apare si in poza.

Pozele le primesti pe loc, in maxim 15 secunde, in cate exemplare vrei tu si toate pe suport magnetic pentru a putea fi puse la vedere, pe frigider de exemplu.

Sunt mai multe firme care ofera photo-booth la un eveniment? De ce v-ar alege mirii pe voi?

Suntem oameni deschisi, prietenosi, lucram cu aparatura si produse de inalta calitate, astfel fotografiile vor fi clare si vor pastra culorile vibrante pentru totdeauna

Sunteti mandri posesori ai unui photobooth creat in Romania. Sunteti multumiti de calitatea acestuia?

Suntem foarte mandri ca am putut aduce in Oradea un brand Romanesc de inalta calitate. Din feed-back-ul primit pana acum nu putem spune decat ca suntem foarte multumiti de acest produs.

Va felicit dragilor, in primul rand pentru ca sprijiniti tinerii antrepenori romani, dar si pentru interesul pe care il acordati clientilor vostri in cadrul evenimentelor, la care participati. Este o placere sa va am alaturi la avenimente